Private Pakkebokse

En del af fremtidens bolig

Hvad er det?

S:Yourbox pakkeboks fra Stebler, er reelt set din egen pakkeshop i din boligforening. Det er helt det samme som en postkasse bare til pakker i stedet for, som har åbent døgnet rundt og holder til foran din opgang. Hvorfor modtage sin post derhjemme, men ikke sine pakker?

Hvordan virker det?

S: YOURBOX pakkeboks er bl.a. tiltænkt boligforeninger, sådan at alle beboerne i bygningen kan modtage deres pakker hjemme hvor de bor. Den købes af foreningen og det er kun beboerne deri der kan modtage pakker og genstande. Alle kan dog aflægge noget til beboerne - dvs. alle kurérer og pakkeomdelere nemt og sikkert kan aflevere din pakke.

S:Yourbox pakkeboks

S:Yourbox er et modulsystem designet til at give maksimal fleksibilitet så du får netop den pakkeboks der passer til din boligforenings behov. Innovation og ingeniørskab har skabt et af markedets ledende pakkeboksanlæg.

Brugsmuligheder

Pakker

Alle pakkeomdelere har adgang til anlægget, men det er kun jer som beboer der kan modtage. Dermed sikres at det kun er forbeholdt egne beboere.

Personlige genstande

Det er muligt at aflevere genstande også. Så skal familie, venner eller nabo aflevere en personlig genstand når du ikke er hjemme gøres det også nemt og sikkert i pakkeboksen.

Madvarer

Med vores kølefag muliggøres det at modtage både kølevarer og frostvarer uanset om du er hjemme eller ej, sikkert og aflåst.

Tilvalgsmuligheder

For en lettere hverdag

Kølefag

Kølefagene i S:Yourbox muliggør det at opbevare både køl og frys ned til -22 grader. Modtag madvarer helt på dine egne premisser.

Nøgleboks

Udlevering af nøgler til håndværkere eller besøgende har aldrig været nemmere.

E-Bike ladefag

Det har aldrig været lettere at oplade batteriet til din E-bike. Du slipper for at skulle slæbe rundt på dit batteri hver dag. Det ligger aflåst og sikkert, klar til næste dag fuldt opladt.

Returforsendelser og udleveringer

I pakkeboksen fra Stebler er det også muligt at forsende pakker og udlevere genstande til andre personer. Det betyder at dine online køb kan returneres endnu lettere og skal familie, venner eller nabo låne noget af dig kan de afhente det i pakkeboksen, sikkert og nemt.

Vil du gerne vide mere? Vi står klar til at hjælpe...

Kontakt os

E-mail
 
Telefon

Postkassemester.dk  l  Ærtevej 17, 2700 Brønshøj  l  CVR: 37330477  l  info@postkassemester.dk